Troxel Rijhelm (cap)

Troxel is een leider op het gebied van veiligheid en biedt optimale bescherming. De rijhelmen (caps) die wij hierbij presenteren zijn goedgekeurd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.
De rijhelmen zijn licht in gewicht, extreem goed ventilerend en blijven ook op langere afstanden comfortabel om te dragen. De Soft Tip™-klep op de cap zorgt voor extra bescherming voor de zon. Ook aan de hygiëne is gedacht. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar.
De caps zijn leverbaar in 3 maten. Daarnaast is de maat van de rijhelmen nauwkeurig in te stellen door het GPS III™ Micro-Adjustable Fit System. De GPSIII™ garandeert een perfecte pasvorm en is zelfs verticaal verstelbaar waardoor ook het dragen van de cap door dames die het haar graag in een paardenstaart dragen geen probleem meer is.
Met het Hit-Air airbagvest hoeft geen enkele ruiter of menner nog de keuze te maken tussen "er goed uitzien" en "veiligheid", maar als je ziet wat een perfecte match de Troxel Sierra met het airbagvest vormt dan gaat veiligheid er toch wel heel goed uitzien! De Sierra rijhelm is uniek in zijn soort. De suède en cordura toplaag geven de helm een exclusieve uitstraling. Met de Sierra rijd je in stijl tijdens de training, buitenrit of wedstrijd.

Wil je graag echt de blits maken, kijk dan maar eens naar de Troxel Cheyenne. Deze zeer exclusieve rijhelm heeft alle voordelen en comfort van de Troxel Sierra en is dan ook nog eens voorzien van topkwaliteit leer en afgewerkt met prachtige sierlijke stiksels in Western-stijl en sprankelende steentjes.

U kunt de Troxel rijhelmen in onze webshop bestellen en deze vindt u hier.

Maten
S
M
L
53-55 cm
56-58 cm
59-61 cm
Troxel Cheyenne
Troxel Sierra

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player